Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Trends

De keukentrends van dit moment

De keukentrends van dit moment. Welke nieuwste snufjes komen er dit jaar in uw droomkeuken terug? Geven uw keuken meer kookgemak. Of leveren u meer woongenot op? Naast nieuwe en verrassende ontwikkelingen in keuken zijn er ook trends van afgelopen jaar die verder zijn ontwikkeld. Misschien zijn dit wel echte blijvertjes. Bij Keukencentrum Marssum laten we u graag de mogelijkheden zien in onze inspirerende showroom.

Duurzame keuken

Het thema duurzaamheid is niet nieuw. Er wordt al veel langer over gesproken. Bij de aanschaf van een nieuwe keuken is duurzaamheid et wel een veel belangrijker thema. Er wordt vaker geëxperimenteerd met het gebruik van overgebleven en gerecyclede materialen. Ambacht en handwerk maakt een opmars. Maar dat hoeft niet persé duur te zijn. Meer weten over duurzaamheid? Vraag onze adviseurs naar het onderwerp en ze helpen u graag verder.

Inductie duurzaam

Dat gas niet de meest duurzame bron voor koken is was al bekend. Toch lieten veel mensen het koken op een inductiekookplaat nog even voor wat het is. ETNA heeft nu een volledig nieuwe performance serie ontwikkelt. Waarbij het koken op een inductiekookplaat meer biedt dan alleen koken. Ontdek de voordelen van de ETNA inductiekookplaat performance serie.

Slimme apparaten in de keuken

Quooker Cube - Bruisend, Gefilterd, Kokend, Warm en Koud waterkraan. Keukencentrum Marssum
Dat kan op verschillende manieren worden opgevat. Laten we simpel beginnen. Bijvoorbeeld de Quooker. Vast al bij u bekent. Gestart als kokendheter kraan. Afgelopen jaren zijn er al velen meegeplaatste in nieuwe keukens. Een trend die ook in 2022 door blijft gaan. De Quooker CUBE brengt opnieuw een innovatie binnen de Quooker. Kokend, koud, warm, gefilterd en bruisend water. Voortaan dus allemaal uit één kraan. Alles over de Quooker CUBE kraan

De technologie gaat ondertussen verder. Steeds vaker zijn apparaten in de keuken verbonden met WIFI. Wat het mogelijk maakt tussen deze verschillende apparaten te communiceren. Dit gaat in de toekomst verder toenemen. Bijvoorbeeld uw apparaat op spraak bedienen via Google Home of Alexa van Amazon.

Ovens met alles-in-1

Pelgrim 3-in-1 oven - Stomen, Grillen, Bakken, Ontdooien of Opwarmen. Keukencentrum Marssum De stoomoven heeft afgelopen jaren zijn opmars gemaakt. Er worden veel meer gezonden maaltijden mee bereid. Toch is het wel een extra apparaat wat in de keuken geplaatst moet worden. Want buiten een stoomoven willen we graag beschikken over een normale oven. Die dan vaak nog gecombineerd wordt met een magnetron functie. Het kon niet uitblijven of al deze typen werden gecombineerd. Pelgrim heeft bijvoorbeeld zo’n 3-in-1 oven. Stomen, bakken, grillen, opwarmen of ontdooien. Het kan allemaal in deze Pelgrim oven. Alles over de Pelgrim 3-in-1 oven

Keukentrends om te bekijken

Onze showroom geeft u inspiratie van vele diverse keukens. Samen met onze adviseurs kunt u uw nieuwe keuken samenstellen. Met een 3D ontwerp laten we uw nieuwe keuken direct tot leven komen. Onze adviseurs helpen u graag verder tijdens uw bezoek aan de showroom.
Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"