Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Unieke 3d ontwerpen

Unieke keuken ontwerpen in 3D

Bij Keukencentrum Marssum beginnen we eerst met een inventarisatie van uw wensen, hierna gaan wij een keuken ontwerpen als plattegrond tekening van uw keukenontwerp. De apparatuur, werkbladtype en natuurlijk het front voor uw keuken worden met u uitgezocht. Het keukenontwerp wordt daarna vertaald naar een 3D presentatie op de computer. Alle details in de keuken worden verwerkt. Van tegelvloer tot raamdecoratie, van balkenplafond tot schuifpui. Het vergt kennis om goed 3d keukens te ontwerpen. De verkopers van Keukencentrum Marssum hebben regelmatig cursussen om hun kennis nog verder te vergroten. Kleuradvies behoort ook tot de kennis van onze verkopers. Door de jarenlange ervaring van onze verkopers hebben wij voor ieder probleem een passende oplossing.Telkens bij het keuken ontwerpen reflecteren wij uw wensen in het keukenontwerp.

Uw keuken heeft echter een levertijd, dus een door u uitgezochte keuken kunt u pas grondig bekijken en evalueren op het moment, dat uw keuken is gemonteerd.

De oplossing

Wij bieden u de mogelijkheid uw unieke keuken volledig te evalueren vóórdat uw keuken is gefabriceerd. Zodat u alle kans heeft om bepaalde twijfels te heroverwegen en eventueel aan te passen. Met behulp van geavanceerde technologische middelen, kunnen wij het door u aangewezen model tot in het kleinste detail, in een fotorealistisch 3D keukenontwerp laten zien. Deze 3D keuken weergave wordt op een scherm geprojecteerd, waardoor u letterlijk een kijkje in uw nieuwe keuken kunt nemen.

Directe aanpassing van uw keuken ontwerp

Tijdens een gesprek met een verkoper, kunt u nadat de maatvoering van uw keuken door ons is gecontroleerd, iedere gewenste aanpassing aangeven. Vervolgens kunnen veranderingen direct worden toegevoegd. Uw droomkeuken is voor ons een uitdaging.

Uw eigen keuken ontwerp online bekijken

Keukencentrum Marssum beschikt als een van de weinigen in Nederland over een mogelijkheid, het keukenontwerp van uw aangekochte keuken online te bekijken. Vanzelfsprekend komt dit keuken ontwerp overeen met de fotorealistische 3D keuken presentatie, zoals u van ons gewend bent.
Van uw keuken ontwerp zal naast een tekening in 3D fotoperspectief, ook een plattegrondtekening inclusief maatvoering van het keuken ontwerp beschikbaar zijn.