Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Luxe keukens

Heeft u een kleine keuken?
Ook voor een kleine keuken bent u bij Keukencentrum Marssum aan het juiste adres. In onze showroom staan diverse uiteenlopende opstellingen van zowel ruime als compacte keukens. Een bezoek aan onze showroom zal u verrassen over de mogelijkheden aan keukens, ook voor kleinere ruimtes.
 
Kom deze week en laat u verrassen door onze nieuwe collectie keukens. Altijd luxe keukens tegen betaalbare prijzen!

 

Voor elke keuken
Wanneer de ruimte beperkt is, moeten er keuzes gemaakt worden; kiezen voor extra apparatuur of toch optimaal gebruikmaken van de opbergruimte. Met de kennis en ervaring van Keukencentrum Marssum bent u ervan verzekerd dat de ruimte optimaal benut wordt, maar ook voldoet aan uw wensen en eisen.

Het ontwerpen van een kleine keuken is een lastige bezigheid waar Keukencentrum Marssum u graag bij helpt. De kennis van onze medewerkers met betrekking tot alle stijlen keukens is uitstekend!

Praktisch en stijlvol
Een kleine keuken naar wens is voor iedereen bereikbaar. Voor elke portemonnee heeft Keukencentrum Marssum de geschikte keuken! Ook met beperkte ruimte is het mogelijk om de ruimte praktisch te benutten, zonder concessie te doen aan de uitstraling van uw keuken. Kiest u voor een landelijke uitstraling, design of toch een greeploze keuken, zelfs de kleinste keuken is stijlvol en een meerwaarde voor uw woongenot!

Bij het kopen van elke keuken is er zeer veel keuze in fronten en kleuren. Keukencentrum Marssum kan u hierbij prima assisteren en met u tot de juiste keuze te komen voor uw keuken. Hierbij kunt u denken aan sluitstrips op de keuken, laden, ladedemping, deurdemping, superstille vaatwasser, enzovoort.
Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"