Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Houten keukens

Ons familiebedrijf specialiseert zich in betaalbare keukens waarbij wij u geheel ontzorgen. Dit betekent dat onze keukens compleet inclusief montage en aansluiten is, maar ook wordt vooraf persoonlijk nagemeten en uw keuken thuisbezorgd. Ook het afvoeren van ons afval nemen wij voor onze rekening. Kant en klaar met 5 jaar garantie!
 

Mooie houten keukens voor iedere portemonnee

Bij Keukencentrum Marssum betekent dit niet automatisch duur en exclusief.
Houten keukens worden door ons met grote zorg ontworpen passend in ieder budget.
 
Bij Keukencentrum Marssum nemen wij u graag mee in de wereld van de keukens in de ruimste zin van het woord. Een wereld waar keukens, stijl en kwaliteit hand in hand gaan en waar u zich zeker snel thuis gaat voelen. Heerlijk, zo’n gevoel als u ergens binnenloopt en zich meteen op uw gemak voelt.
 
 
 

Waarom een houten keuken?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor een houten keuken. Een houten keuken geeft uw interieur een warme en knusse uitstraling. Uw keuken moet een prettige leefomgeving vormen en hout leeft! Een houten keuken is doorgaans landelijk, maar toch ook stoer en robuust. Ondanks de authentieke uitstraling passen de meeste moderne apparatuur in uw keuken. Kortom stijl en comfort gecombineerd.

 
Tot 40% verbouwingskorting