Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Showroomkeukens uitverkoop

Profiteer NU van onze showroomkeukens aanbiedingen. Wij zijn altijd aan het vernieuwen!
NIEUW: ook kunnen wij via onze Duitse fabrikanten een nieuwe keuken leveren tegen speciale showroom korting-prijzen.

Aanbod showroomkeukens

Het aanbod wisselt regelmatig, rechte showroomkeukens, eiland showroomkeukens, hoek showroomkeukens alle showroomkeukens zijn compleet uitgevoerd en goedkoop geprijsd. Bij showroomkeukens zijn wijzigingen mogelijk waardoor u voor hetzelfde geld een grotere en luxere keuken koopt. Om onze showroom actueel en vernieuwd te houden zijn wij dus regelmatig showroomkeukens aan het uitverkopen. Groot voordeel bij showroomkeukens is dat u geen levertijden hebt. Vandaag kopen en volgende week koken!

KLIK HIER VOOR ONZE SHOWROOMKEUKENS

Hoge kortingen showroomkeukens

Uiteenlopende showroomkeukens staan in de winkel, van landelijke keukens tot greeploze keukens. De showroomkeukens worden aangeboden met hoge kortingen tot wel 70%. De beste prijs is gegarandeerd. De showroomkeukens zijn in opstelling en in apparatuur te wijzigen waardoor ze in  [showroomkeukens] bijna iedere keuken toepasbaar zijn.

Momenteel zijn wij aan het verbouwen om de nieuwste trends te kunnen laten zien. Binnen de keukenwereld is nog altijd veel beweging en vernieuwing. Een grote trend is de energiezuinige keuken met A+ appartuur en FSC keurmerk keukens. Bij onze leveranciers hebben wij al deze mogelijkheden tot onze beschikking en kunnen wij u showroomkeukens laten zien die bij deze tijd horen. Van moderne strakke showroomkeukens naar tijdloze showroomkeukens.

Wisselend aanbod showroomkeukens

Bij Keukencentrum Marssum wisselt het aanbod showroomkeukens maandelijks, hierdoor blijft onze winkel up to date en hebben we een ruim aanbod aan verschillende stijlen showroomkeukens. Alle apparaten kunnen naar wens aangepast worden, een kast veranderen, een andere opstelling. Bij onze showroomkeukens is bijna alles mogelijk.

Op onze site treft u het recente aanbod aan showroomkeukens aan. Zit uw keuken hier niet bij kom dan naar onze showroom in Marssum en kijk of uw keuken in onze showroom staat. Wie weet bent u de gelukkige eigenaar van een prachtige showroomkeuken, waarvan niemand nog wist dat deze te koop was! Wij leveren en plaatsen uw keuken overal in Nederland, inclusief de Waddeneilanden. Genoeg reden om bij Keukencentrum Marssum uw keuken te kopen!
25% korting op stenen werkblad