Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Nolte keukens

Nolte keukens
Nolte Keukens bestaat sinds 1958 en is gevestigd in Löhne en Melle in Duitsland.
Nolte Keukens levert aan meer dan 40 landen in de wereld.

Nolte Keukens is een groen bedrijf, duurzaamheid staat bovenaan. Alle belangen van milieu, economie en mens zijn en worden zorgvuldig afgewogen. Alle producten zijn duurzaam ingekocht, hierdoor heeft Nolte Keukens het FSC certificaat.

De beste Nolte Keukens, voor de beste prijs. Wij monteren Nolte Keukens in geheel Nederland. Sinds 1997 is Nolte Keukens een goede partner voor Keukencentrum Marssum, nabij Leeuwarden. Door deze jarenlange samenwerking is Keukencentrum Marssum DE Nolte leverancier in Friesland.

Als we het hebben over kwaliteit, dan behoort Nolte Keukens tot de top in keukenland. De prijs/kwaliteit verhouding van dit Duitse keukenmerk is zeer goed, zonder concessies produceert Nolte hoogwaardige keukens. Een Nolte keuken heeft u al vanaf € 2500,00. Wat krijgt u voor uw geld: Een prachtige Nolte Keuken van A kwaliteit, met hoogwaardig ladensysteem inclusief demping op de laden.
Nolte Keukens heeft ook uitstekende scharnieren met demping.

Uniek is Nolte Keukens met standaard afdichtingsprofiel op de kasten. Dit heeft als groot voordeel dat stof niet meer in de kasten doordringt, ook zorgt dit voor een extra geluiddempende werking. Dit zijn slecht  enkele voordelen.

Nolte Keukens is de beste keuze op vele fronten.  Nolte keukens zijn alleen bij gespecialiseerde keukenzaken te kopen. 150 millimeter is de basis van Nolte. Voor het ontwerpen van uw keuken gaat Nolte Keukens uit van  hoogte, breedte en diepte in stappen van 150 millimeter.

Dit betekent dat maatwerk keukens nog mooier, ergonomischer en harmonieus gepland worden. Apparatuur kan probleemloos gepland worden, en voor de greeploze keukens heeft Nolte Keukens de oplossing. De Matrix Line 150 van Nolte is zonder beperkingen te plannen, dus ook een koel/vriescombinatie is mogelijk.

Nolte Keukens heeft zijn programma opgedeeld in 3 werelden, gladde fronten, kaderfronten, en landhuisfronten.
In alle werelden kunt u variëren van wit/vanille, naar hout of zelfs naar uitgesproken kleuren. 

Een Nolte Keuken is een feest voor iedereen die van duurzaam, mooi en betaalbaar houdt.

Wij nodigen u graag uit bij Keukencentrum Marssum, gelegen aan de snelweg Leeuwarden - Harlingen, om onder het genot van een kopje koffie u nog meer te vertellen over onze Keukens.

DE NIEUWSTE NOLTE KEUKENBROCHURE PER POST THUIS!
+ Kans op een Gratis Messenblok van 99 euro!

Laat u inspireren door onze full collor inspiratie Nolte keukenbrochure: 
- Optimaal thuis oriënteren!
- Prima inspiratiebron!
- Vele keuken details!
- De juiste keuzes maken!
- En geheel vrijblijvend!

Plus gratis tips voor het aanschaffen van een nieuwe keuken!
- Hier vindt u alle onmisbare tips welke u moet lezen voordat u een keukenzaak binnen stapt!
Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"