Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

3-in-1 oven van Pelgrim

Een oven en magnetron werden al gecombineerd. De nieuwste mogelijkheid is om nu ook de stoomoven te combineren. Wat ontstaat is een 3 in 1 oven. Pelgrim biedt als enige in de markt een 3 in 1 oven met volwaardige stoom-, oven- en magnetronfunctie. De magnetron maakt gebruik van de inverttechniek. Hierdoor wordt alles wat u met de magnetron bereidt gelijkmatig opgewarmd.
Makkelijk een  gerecht opwarmen, een boterham ontdooien, quiche bakken, vlees grillen of een visje stomen. De 3 in 1 oven van Pelgrim zorgt dat u altijd een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zet.

3 in 1 oven van Pelgrim. Een stoomoven, oven en magnetron in 1 apparaat. De nieuwste ontwikkeling in keukenapparaten. Ontdek meer in de showroom van Keukencentrum Marssum

Alles wat u kunt koken, kunt u nu stomen

Stomen is één van de meest makkelijke en gezonde manieren om gerechten en voedingsmiddelen klaar te maken. Gezond eten en een gezond voedingspatroon is vandaag de dag een belangrijk onderdeel. Bij aanschaf van een nieuwe keuken komt dit thema dan vaak terug. Wat is stomen en welke voordelen heeft u met stomen. Daar vertellen we u graag meer over.

Stomen, wat is het eigenlijk

In landen als China en Thailand worden gerechten vaak bereid met stomen. Het is de gezondste en oudste manier van koken. In Nederland is het ‘stoom koken’ steeds populairder geworden. De reden van populariteit is dat stomen de voedingsmiddelen gaard zonder hun kracht te verliezen. Het koken in een pan zorgt ervoor dat ingrediënten deels hun vitamines, mineralen, kracht en kleur verliezen. Om te stomen kunnen er verschilende methodes worden gebruikt. Een stoompan, stoommandje van bamboe of een stoomoven. De stoomoven was altijd een extra apparaat in uw keuken. Vanaf nu is dat verleden tijd. Met de 3 in 1 oven van Pelgrim heeft u de oven, magentron en stoomoven weer in 1 apparaat. Dat scheelt weer ruimte in uw keuken.
 

Welke voordelen heeft stomen

  • Gerechten zijn smaakvoller
  • Gebruik van olie of boter hoeft niet meer. Gerechten zijn hierdoor vetvrij
  • Makkelijk en snel een gerecht opwarmen. Zonder smaakverlies.
  • Het kan niet aanbranden of overkoken
  • Alles kan op één plaat bereid worden i.p.v. verschillende pannen.
  • Gerechten blijven mals en zijn erg gezond door behoud van vitamines en mineralen 
Pelgrim 3 in 1 oven. Stoomoven, Magnetron en oven in 1. Ontdek de mogelijkheden bij Keukencentrum Marssum.

Veel mogelijkheden in gerechten

De 3 in 1 oven van Pelgrim geeft je de mogelijkheid om gerechten op verschillende manieren te bereiden. 100% stomen of combi-stomen. Combi-stomen betekent dat er aan de hetelucht bereiding gelijkmatig stoom wordt toegevoegd. Combi-stomen wordt gebruikt voor bijvoorbeeld het bereiden van brood, vlees en ovenschotels/ Gerechten blijven knapperig van buiten en mals van binnen.
 

Interessant voor uw nieuwe keuken?

Staat er binnenkort in uw nieuwe keuken ook een 3 in 1 Pelgrim oven? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door alle keukenopstellingen. Onze adviseurs beantwoorden graag uw vragen over deze nieuwste ontwikkeling.
Tot 40% verbouwingskorting