Bezoek alléén op telefonische afspraak: 058-2542225
Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

SHOWROOM KEUKENS UITVERKOOP VEILING

Keukencentrum Marssum veilt alle showroomkeukens!

  • Donderdag 28 mei, 10:00 tot 21:00 uur
  • Vrijdag 29 mei, 10:00 tot 21:00 uur
  • Zaterdag 30 mei, 10:00 tot 17:00 uur
  • 1ste pinksterdag 1 juni 10:00 tot 17:00 uur​
Er wordt binnenkort een compleet nieuwe keukenshowroom gebouwd en werkelijk alle showroomkeukens (21 keukens) worden voor een fractie van de werkelijke waarde geveild! U kunt een bod uitbrengen op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 mei, en 1 juni (1ste pinksterdag) tijdens openingstijd. 1 juni hoort u of uw bod wordt geaccepteerd en u de gelukkige winnaar bent.

In totaal worden er 21 complete en luxe keukens geveild, bij uw bezoek kunt u rustig rondkijken en lopen er ervaren keukenadviseurs rond waar u eventuele vragen aan kunt stellen. Vaak kunt u de keukens nog aanpassen in opstelling, of bijbestellingen doen. Let op! Tijdens coronatijd moeten wij het aantal bezoekers beperken, maak een afspraak om rustig en veilig te kunnen rondkijken

*Uitsluitend voor particulieren, niet bedoeld voor handelaren, in overleg zelf te demonteren en af te halen op een nader af te spreken moment, montage en levering in overleg mogelijk, op alle showroomkeukens nog 2 jaar volledige garantie.

Uitleg In het kort:

U kunt tot en met 1 juni van deze veiling gebruik maken, als uw keuken er tussen staat kunt u een bod doen. Indien wij uw bod direct accepteren kunt u direct tot koop overgaan. Indien wij uw bod niet direct kunnen accepteren schrijven wij uw bod officieel in. U hoort dan 1 juni tussen 17:00 en 19:00 uur of u gewonnen heeft en dus de hoogste bieder bent geweest, en of uw bod geaccepteerd is. Indien dit het geval is bent u de trotse eigenaar van een nieuwe keuken! Staat uw keuken er niet tussen dan kunt u profiteren van een nieuwe keuken voor Half Geld van ons merk Interliving.

Alle regels van deze unieke showroom veiling

 
ACTIE IN DE TENT*