Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

Profiteer nu van de volgende actie bij Keukencentrum Marssum

Voorjaarsschoonmaak, kortingen tot 50%

Keukencentrum Marssum begint aan de voorjaarsschoonmaak. Wilt u binnenkort genieten van een nieuwe keuken. Dan is dit het moment. Onze schoonmaak betekent voordeel voor u. Kortingen die oplopen tot wel 50% op onze showroomopstellingen. Kom langs en laat u persoonlijk begeleiden door onze adviseurs.

Voorjaarsschoonmaak Keukencentrum Marssum - Met kortingen tot 50%

Meer dan 20 showroomopstellingen

U vindt bij Keukencentrum Marssum meer dan 20 showroomopstellingen. Verschillende indelingen, stijlen en trends zijn terug te vinden in de showroom. Bij een bezoek aan de showroom krijgt u deskundig advies over het optimale gebruik van uw keuken. Daarbij horen ook tips rondom de (voorjaars)schoonmaak van uw keuken.

Tips voor uw voorjaarsschoonmaak in de keuken

Belangrijk is dat u uw keuken met regelmaat grondig schoonmaakt. Een behoud voor uw keuken en het voorkomt ongewenste mee-eters. Plekker waar u normaal niet snelt komt horen even extra aandacht te krijgen. Houd rekening met het mooie weer en zorg dat de inrichting van de kasten en lades klaar is voor de zomer.

  • Haal alles uit uw kasten en lades en sop ze eens helemaal schoon
  • Reinig uw vaatwasser door deze leeg aan te zetten met reinigingsmiddel
  • Orden de koelkast en vrieskast opnieuw. Ijsjes horen nu binnen handbereik te liggen
  • De buitenkeuken wordt nu vaker gebruikt. Zorg voor een ‘standaard’ dienblad met buitenspullen om snel naar buiten te kunnen

Keukeninspiratie op doen?

Laat u inspireren vanaf uw eigen bank. Vraag vandaag nog ons gratis keukenboek aan. U maakt bij het aanvragen van ons gratis keukenboek kans op een gratis messenset t.w.v. € 99,-
Gratis keukenboek