Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

Profiteer nu van de volgende actie bij Keukencentrum Marssum

25% Korting bij aanschaf van uw nieuwe droomkeuken! 

Of u nu gaat verhuizen, nieuwbouwen of verbouwen. Een nieuwe keuken staat vaak bovenaan de wensenlijst. Niet zo gek ook. We brengen een groot deel van de dag tegenwoordig door in de keuken. Keukencentrum Marssum helpt u graag mee in het verwezenlijken van uw droomkeuken. Nu met 25% korting bij aanschaf van uw nieuwe keuken. Deze actie is geldig tot en met 4 maart 2020.
 

Nieuwste trends in de keuken 

In onze showroom kunt u de nieuwste trends op keukengebied terugvinden. Onze adviseurs helpen u graag met persoonlijk advies. Kookeiland, schuine wanden, smalle ruimte of kastruimte te kort? Samen bedenken we de ultieme oplossing voor uw ideale keuken. Laat u inspireren in onze showroom. Onlangs zijn hier vier nieuwe showmodellen geplaatst.
 

Veiliger koken met een inductie kookplaat  

Wilt u minder gas verbruiken? Kies dan voor een inductie kookplaat. Koken op een inductie kookplaat is nog eens veel veiliger dan op een gasfornuis. De kookplaat werkt alleen als er een pan op staat. Wanneer iemand per ongeluk de kookplaat activeert en zijn of haar hand erop legt gebeurt er niks, zolang er maar geen pan op staat. De plaat is dan nog koud. Haalt u de pan van een hete kookplaat af dan schakelt de plaat automatisch uit. De kookplaat is niet direct koud, er blijft restwarmte over. Deze restwarmte is snel weg.Laat u inspireren vanaf uw eigen bank. Vraag vandaag nog ons gratis keukenboek aan.
U maakt bij het aanvragen van ons gratis keukenboek kans op een gratis messenset t.w.v. € 99,-

Gratis keukenboek