Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn helemaal van deze tijd. De gezelligheid, geborgenheid en warmte van de landelijke keuken nodigt uit om te koken met elkaar en met vrienden.In de showroom van Keukencentrum Marssum staan diverse uiteenlopende opstelling van landelijke keukens, van compacte landelijke keuken, tot landelijke eet keuken. Een bezoek aan onze showroom zal u verrassen over de mogelijkheden in de keukens.

Kom deze week en laat u verrassen door onze nieuwe Landelijke Keuken collectie! Nu echte Landelijke Keukens tegen betaalbare prijzen.

De landelijke keuken past in ieder interieur van modern tot klassiek, grootmoeders gezelligheid herleeft in de landelijke keuken. De landelijke keuken siert menig nieuwbouwwoning.

De landelijke keukens worden vaak voorzien van extra sierelementen zoals pilasters, sierpoten, bordenrekken etc. Hierdoor ontstaat een bijzondere keuken. Extra aandacht is er in de landelijke keuken ook voor de greep of het knopje. U vindt in onze showroom een groot assortiment grepen, een keuze maken wordt op deze wijze veel overzichtelijker. Het ontwerpen van een landelijke keuken is dan ook een specialistische bezigheid waar Keukencentrum Marssum u graag bij helpt. De kennis van de medewerkers van Keukencentrum Marssum met betrekking tot alle stijlen keukens, maar in het bijzonder met landelijke keukens is zeer groot.

Kenmerkend voor de landelijke keuken is het kader front, dit bestaat al zolang er keukens worden gemaakt. De landelijke keuken mag met recht tijdloos genoemd worden. De landelijke keuken is niet gevoelig voor trends en blijft altijd recent.De landelijke keuken is voor iedereen bereikbaar, van de starter tot de nieuwe generatie levenslustige grootouders. Voor elke portemonnee heeft Keukencentrum Marssum de geschikte landelijke keuken. Een nieuwe keuken geeft niet alleen een fijn gevoel, een nieuwe keuken is ook een meerwaarde voor uw woning.

Bij het kopen van een landelijke keuken is er zeer veel keuze in fronten en kleuren. Keukencentrum Marssum (Leeuwarden) kan u hierbij prima assisteren en met u tot de juiste keuze te komen voor uw Landelijke keuken. De uitstraling van vroeger voorzien van de hedendaagse gemakken, u mag denken aan exclusieve sluitstrips op de keuken, laden, ladedemping, deurdemping, super stille vaatwasser, Quooker enzovoort.

De landelijke keukens ademt rust en geborgenheid uit en nodigt u uit om gezellig te genieten van een zelfgemaakte heerlijke maaltijd.Keukencentrum Marssum (Leeuwarden) maakt graag uw landelijke droomkeuken tot werkelijkheid

Meer landelijke keukens bekijken

Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"