Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Greeploze keukens

Greeploze Keukens zijn tegenwoordig leverbaar in vele soorten en uitvoeringen. Het kenmerk van Greeploze Keukens is dat zij strak en modern zijn. Greeploze Keukens is dé aktuele trend in de keukens! Deze Week Greeploos Actie!

Keukencentrum Marssum speelt heel slim op de greeploze keukentrend en heeft 2 soorten greeploze keukens, de tradionele greeploze keukens, welke wel strak zijn doch vaak heel lastig te plannen, doch nieuw is de greeploze keuken van Nolte welke probleemloos te plannen valt. Deze greeploze keukens zijn ook toe te passen in kleinere keukenruimtes.

Speciale Greeploze Keukens
Doordat de greeplijst van de Nolte Greeploze keuken aan het kastdeurtje gemonteerd is is het eenvoudig om deze keuken te plannen, het meest unieke is dat er in de Nolte greeploze keuken een koelvriescombinatie zonder probleem te plaatsen is. Daarnaast zijn deze greeploze keukens superstrak en standaard volledig binnen en buiten afgewerkt in 1 en dezelfde kleur, wie doet dat na? Niemand dus.Vele mogelijkheden:Bij Tredici werkt met rastermaten, wat betekent dat de deuren en laden van uw keuken altijd in lijn zijn, hierdoor is het beeld strak en harmonieus.

Greeploze keukens van Nolte
Greeploze keukens van Nolte hebben daarnaast veel keuze mogelijkheden in deurfront uitvoeringen, in hoog-glans, zijdeglans, mat en supermat mat. In totaal zijn er 68 deurfronten mogelijk bij de Nolte Greeploze Keukens mogelijk, zodat uw keuken er op zeker bij zit. Ook is het mogelijk bij greeploze keukens om met verschillende kleurcombinaties te werken. Regelmatig passen wij bij de greeploze keukens dus ook combinaties toe, tussen bijvoorbeeld effen kleuren en houtdesigns.

Wij kunnen u alles over greeploze keukens vertellen, Keukencentrum Marssum is opgeleid in het Nolte greeploze keukens opleidingscentrum in Duitsland, om werkelijk iedere greeploze keuken te kunnen plannen, en dat is dan geheel in lijn, zonder onnodige verspringingen.
Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"