Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Garantie, Service en Zekerheid

Met uw keuze voor Keukencentrum Marssum, kiest u voor een betrouwbaar Fries bedrijf. Vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt tot na de oplevering van uw keuken blijven wij zeer nauw betrokken bij uw keuken.
We controleren op vele vlakken de orderbevestigingen en voordat u de keuken thuis ontvangt is uw keuken volledig gecontroleerd en compleet. Keukencentrum Marssum is aangesloten bij het CBW, Centrale Branchevereniging Wonen. Dit betekend dat de garantieregeling van deCBW-voorwaarden van toepassing zijn op uw keuken aankoop. Aanvullend op de CBW voorwaarden heeft Keukencentrum Marssum nog een aantal aanvullende bepalingen.
 

Uniek wij bieden maar liefst 5 jaar garantie op uw keuken.

Op de apparatuur de wettelijke garantie van 2 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging van 5 of 10 jaar.

Na oplevering door onze keukenmonteurs nemen wij ongeveer 4 weken na levering contact met u op om te informeren of alles naar wens is verlopen, eventuele service is binnen 4 weken opgelost! Wij beschikken over eigen keuken transport en werken met ervaren en vakkundige keukenmonteurs, een extra reden om voor ons te kiezen. 

Iedere keuken wordt met zorg geleverd, door onze eigen transportdienst.

Uw voordeel is dat uw keuken door erkende verhuizers wordt getransporteerd. Tevens is er veel zorg tijdens het vervoer om beschadigingen te voorkomen.

U kunt voor de levering van uw keuken een tijdstip afspreken of informeren hoe laat u ze mag verwachten. U kunt hiervoor bellen, een werkdag voor levering, met onze transportafdeling. Hierdoor hoeft u niet de hele dag te wachten op uw keuken en kunt u bijvoorbeeld gerust de kinderen van school halen.

U oriënteert zich...
 

Wat gaan wij voor u doen?

Het traject voor de aanschaf van een keuken is omvangrijk. Aangezien een keuken een uniek maatproduct is betekent dit, dat er zowel door u als ons, veel tijd geïnvesteerd zal worden om de wensen betreffende uw droomkeuken te verwezenlijken. De stappen binnen dit traject zijn uiterst belangrijk. Het is echter belangrijker, dat de afzonderlijke stappen op de juiste manier worden uitgevoerd.
 

Het systeem

Wij maken gebruik van een systeem. Een systeem, dat ervoor zorgt, dat uw unieke keuken bij u past. In de eerste plaats zal uw keuken passen bij uw individuele wensen. Ten tweede past uw keuken binnen uw financiële gedachtegang. Uw keuken past precies in de door ons gecontroleerde maatvoering en ten slotte zal ook de levering van uw keuken plaatsvinden op een moment, dat het u past.

Ons systeem geeft u de gelegenheid uw droomkeuken om te zetten in realiteit. Fijnproevers kiezen niet alleen voor ons, maar vooral voor onze manier van werken. 

Indien u het bovenstaande gelezen heeft, is de kans groot dat u óf op zoek bent naar een keuken, of nieuwsgierig bent geworden naar ons bedrijf. In beide gevallen bent u van harte welkom in onze showroom in Marssum. Wij schenken alvast iets voor u in.

Keukencentrum Marssum is een CBW-erkend lid.
De voordelen voor u als klant zijn dat u zekerheid en betrouwbaarheid krijgt.
De CBW erkenning is hét keurmerk voor veilige aankoop van uw keuken.
Het kopen bij een CBW erkend bedrijf biedt vele voordelen, maar vooral veel zekerheid.
 

De voordelen van CBW erkend zijn, zijn o.a.:

• Extra garantie, CBW erkende winkels bieden een extra goede productgarantie
• Veilig (aan) betalen, u kunt zonder risico aanbetalen
• Onpartijdige klachtafhandeling, mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Wonen.

Wij hanteren algemene voorwaarden, die u als consument extra goed beschermen. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbod opgesteld. Hierin zijn alle belangen opgenomen die betrekking hebben op de aankoop van uw keuken, bijvoorbeeld over de (aan)betaling, levertijd, levering, vervoer en garantie.Vakkundige keukemonteurs:

Bij Keukencentrum Marssum kunt u voor de montage van uw keuken kiezen voor de vakkundige montage door één van onze allround keukenmonteurs. Deze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het monteren van uw keuken, met alle bijkomende wensen.
U kunt hier denken aan een aanpassing van uw meterkast, het vernieuwen van uw plafond, het betegelen van uw keukenvloer, het afvoeren van uw oude keuken enzovoort. Alles wordt in goed overleg vooraf met u besproken. Een helder en duidelijke werkwijze. Het grootste voordeel van onze monteurs is dat u één aanspreekpunt hebt voor al uw wensen. Van A ot Z kan alles voor u geregeld worden. Een betrouwbare oplossing voor al uw keukenplannen, en nog tijdsbesparend ook.
Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"