Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Design keukens

Luxe Design Keukens voor iedere portemonnee

Bij Keukencentrum Marssum betekent dit niet automatisch duur en exclusief. Design Keukens worden door ons met grote zorg ontworpen passend in ieder budget.

Kenmerkend bij onze design keukens is de praktische benadering, centraal staat een goed ontwerp wat niet alleen qua vormgeving maar ook ergonimisch is. De kracht van design keukens zit in de eenvoud waarmee ze ontworpen zijn. En door goede inbouwapparaten te combineren met design keukens krijgt u een prachtig geheel.

Bij Keukencentrum Marssum kunt u dus Design keukens in alle mogelijkheden vinden. De eenvoud en kracht van de design keukens combineert zich prima met uw wensen. Uw keuzes zijn groot of u nu voor Italiaanse design keukens kiest, minimalistische design keukens of voor industriële  [design keukens] design keukens. Veelal is de design keuken greeploos. Greeploze keukens kennen hun beperkingen in ontwerp. Een van de top keukenmerken van deze tijd, Nolte keukens, heeft de Matrix Line deze is greeploos zonder beperkingen. Een strak lijnenspel is uitstekend te combineren met een koel/vriescombinatie en een apothekerskast. Bij de Nolte keukens zijn greeploze design keukens zeer divers en alle creatieve ontwerpmogelijkheden zijn zonder dure aanpassingen te realiseren.
 

Veel mogelijkheden met design keukens

De design keukens hebben geen futoristische uitstraling en passen prima bij de hedendaagse wensen met de praktische tips van onze verkopers. Of u nu kiest voor tijdloze design keukens of retro design keukens. Niet alleen strak en modern, design keukens zijn ook uniek en gedurfd. Prachtige kookeilanden, bijzondere werkbladen, dit zijn prachtige basis elementen voor het ontwerp en uw kookgenot. Design keukens hebben een ruimtelijke uitstraling met gebruik van moderne en natuurlijke materialen, om de juiste sfeer te kunnen realiseren. Of u nu een design keuken zoekt in strak wit, grijs, zwart of juist hout in alle kleur varianten. Wij zorgen voor een trendy en smaakvol geheel. Hier wordt ook veel aandacht besteed aan de details zoals de accessoires. Kom langs bij Keukencentrum Marssum om uw design keuken dicht bij huis te laten ontwerpen
Zotte Zomeractie met "Draai Je Rijk"