Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Cambuur

Keukencentrum Marssum en Cambuur

 

De samenwerking met Cambuur is ontstaan op het moment dat wij de eerste handelingen voor het oprichten van Keukencentrum Marssum in 1996 verrichten. Om extra naamsbekendheid te maken en we een sportief partij zochten kwamen we bij Cambuur uit. Wij zijn hoofdsponsor geweest gedurende 3 jaar en is er een warme band ontstaan met Cambuur. De contacten met Cambuur zijn gebleven en wij sponseren de club van Leeuwarden nog steeds. Cambuur zit in de hoofdstad van Friesland en sluit prima aan bij onze regio.

Cambuur doet veel terug voor de jeugd en instellingen zoals ziekenhuizen en bejaardencentra. Op sociaal vlak draagt Cambuur een warm hart toe aan onder andere de Stichting Kika. Dit alles past 100% bij Keukencentrum Marssum. Van tijd tot tijd komen de spelers ondersteuning geven in reclame activiteiten en bezoeken ze onze winkel. Regelmatig nemen wij onze klanten als VIP mee naar een thuiswedstrijd. Een beleving op zich.

Ook zakelijk vult Cambuur ons aan, we genereren veel klanten met een blauw/geel hart. Een Cambuurfan komt automatisch bij Keukencentrum Marssum voor zijn/haar keuken.
Sinds dat wij hoofdsponsor geweest zijn hebben alle hoofdtrainers van Cambuur bij ons een keuken gekocht, Gert Kruys, Roy Wesseling, Stanley Menzo en onlangs Henk de Jong en natuurlijk ook diverse spelers zoals Sandor van der Heide, Dirk Roelsema en nog vele anderen. U ziet samenwerken met Cambuur is gebasseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Website: www.cambuur.nl
Tot 40% verbouwingskorting