Bezoek alléén op afspraak: 058-2542225
Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

Welke apparatuur kunt u inbouwen?

Tegenwoordig hebben de meeste keukens minimaal vijf apparaten ingebouwd. Dit zijn natuurlijk de meestvoorkomende apparaten zoals een koelkast, (combi)magnetron en vaatwasser, maar u kunt u nog veel meer technische hoogstandjes laten inbouwen. In dit blog leest u welke keukenapparatuur u nog meer kunt laten inbouwen.

Wat voor keukenapparatuur u kunt laten inbouwen

Een koelkast, vriezer, vaatwasser, afzuigkap, kookplaat, boiler, (combi)magnetron en oven had u vast wel kunnen bedenken, maar houdt u van luxe? Dan zijn er nog een aantal mogelijkheden.

Koffiezetmachine

Wanneer u een echte koffieliefhebber bent kan dit eigenlijk niet ontbreken. De meeste koffiezetmachines staan los op het aanrecht, maar deze kunt u ook prachtig laten inbouwen.

Quooker

Houdt u van thee of vindt u water koken in een waterkoker te lang duren? Ga dan voor een Quooker. Zo krijgt u altijd op ieder gewenst moment kokend water uit de kraan. Dat is nog eens makkelijk een kopje thee zetten! Ook is uw eten sneller klaar, immers u zet uw eten al op met kokend heet water.

Wijnklimaatkast

Wanneer u een ruime keuken heeft, heeft u vast ook een ruimte voor een wijnklimaatkast. Dit is een speciale koelkast om uw wijnen in te bewaren. Zo heeft u geen wijnkelder nodig om uw wijnen perfect te kunnen bewaren.

Elektrische broodsnijmachine

Bakt u zelf, of koopt u graag vers brood? Het is natuurlijk het meest vers wanneer u dit thuis met alle gemak kunt snijden. Een elektrische broodsnijmachine kan gemakkelijk in een lade worden ingebouwd.

Warmtelade

Boven of onder uw oven kunt u ook een warmtelade laten maken. Deze kunt u gebruiken om voedsel te ontdooien of juist warm te houden. Ook is dit perfect voor het laten rijzen van deeg.

Vacumeermachine

Bent u bijna een professionele kok? Dan kunt u ook een vacumeermachine-lade in laten bouwen. Deze lade zorgt ervoor dat uw gerechten goed bewaard kunnen worden en eenvoudig bereid wanneer u het gaat eten.

Alle blogs

SHOWROOM UITVERKOOP*
Maak kennis met ons team
-->