Bezoek alléén op afspraak: 058-2542225
Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

Waarop moet u letten wanneer u een keuken koopt?

Waarop moet u letten wanneer u een keuken koopt? | Keukencentrum Marssum
Www.keukencentrum-marssum.nl/blog/waarop-moet-u-letten-wanneer-u-een-keuken-koopt
Gaat u een nieuwe keuken kopen? Keukencentrum Marssum heeft tips voor het realiseren van uw ideale keuken op een rijtje gezet. Tevens geven wij u graag advies.

Waarop moet u letten wanneer u een keuken koopt?
Heeft u plannen voor het aanschaffen van een nieuwe keuken? Dan gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open.
 
  • Welk bedrijf is goed en betrouwbaar?
  • Waar kunt u vertrouwd uw geld uitgeven?
  • Wilt u bij een grote keten kopen of toch bij een vertrouwd lokaal keukenbedrijf? 
De grote ketens werken op een andere manier als de meeste lokale bedrijven. Via internet kunt u klantervaringen zoeken en de websites van de bedrijven waar u graag een kijkje wilt nemen. Door de eerste oriëntatie online te doen krijgt u al een beeld van welk bedrijf bij u past en hoe de ervaringen van andere klanten zijn.

Kies de keuken die bij u past
Bij uw bezoek aan een keukenshowroom is het aan te raden om te letten op materiaalkeuzes van werkbladen en achterwanden en ook de afwerking van de keukenfronten. Wanneer u de maten meeneemt kunt u zich goed laten informeren door de verkoper in de winkel over de mogelijkheden in de opstelling. Welke apparaten wilt u in de nieuwe keuken en welk budget heeft u voor uzelf in gedachten. Laat u ook goed informeren over de logische routing en de ergonomie in de keuken. Bijvoorbeeld: bent u linkshandig waar moet de vaatwasser dan? Bij voorkeur links. Bent u 165 cm lang dan is de werkhoogte 90 cm goed, maar bent u 190 cm lang dan is een hoger aanrecht wenselijk.

Kwaliteit zit in de details
Maar wat nog belangrijker is, hoe is uw gevoel bij het bedrijf waar u binnenstapt? Op elke hoek van de straat kunt u een keuken kopen en hoe weet u dat u een goede keuze maakt? Kwaliteit is te zien in de kleine details. Wij raden u aan om op de volgende punten te letten:
 
Zit er demping op de deuren en laden van de keuken?
  • Zijn de legplanken met metalen plankdragers bevestigd of met plastic.
  • Zit er kwaliteitsapparatuur in de showroom keuken?
  • Hoelang geeft de keukenleverancier garantie? Moet u na twee jaar al iets betalen of is er volwaardige no nonsens garantie.
  • Wordt de keuken alleen geplaatst of wordt deze ook aangesloten?
  • Kunnen de monteurs leidingen verleggen? 
Tevens is het natuurlijk erg belangrijk hoe de keukenverkopers met u omgaan. Zijn ze opdringerig of geven ze u de tijd om een weloverwogen keuze te maken. We hopen u met bovenstaande tips te helpen met het realiseren van uw ideale keuken.
 
Bij Keukencentrum Marssum helpen we u graag om de juiste keuze te maken voor uw droomkeuken. Kom gerust langs voor advies! U kunt hier de checklist downloaden voor uw voorbereiding! 

Alle blogs

SHOWROOM UITVERKOOP*
Maak kennis met ons team
-->