Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

Voordelen van een combimagnetron

We krijgen vaak de vraag wat nou de voordelen zijn van een combimagnetron ten opzichte van een gewone oven en magnetron. Hieronder leest u wat de voordelen zijn, maar om u volledig te informeren zullen we ook de nadelen benoemen.

U bespaart ruimte

Door te kiezen voor een combimagnetron hoeft u in plaats van twee apparaten nog maar één apparaat in uw keuken te plaatsen. Hierdoor bespaart u dus ruimte, wat extra handig is wanneer u over een kleine keuken beschikt.

U bespaart geld

Naast dat u ruimte bespaart, bespaart u natuurlijk ook geld. Ook hiervoor geldt, u hoeft maar één apparaat aan te schaffen in plaats van twee. Wilt u geld besparen? Kies dan voor een combimagnetron. Wilt u weten hoe u nog meer geld kunt besparen op een keuken? Lees dan het artikel over besparen op een keuken.

Gemak

Het gemak van een twee-in-één apparaat is een veelgehoord voordeel van een combimagnetron. Op het moment dat u veelvuldig zowel een oven als magnetron gebruikt, is de combimagnetron ideaal. Het apparaat biedt vele functies en is doorgaans sneller warm dan een traditionele oven.

Combimagnetron is vaak kleiner

Een combimagnetron is echter vaak wel kleiner dan een traditionele oven. Hierdoor passen er vaak minder grote gerechten in. Houd hier dus rekening mee met het uitzoeken van combimagnetron.

Combimagnetron is geen oven

De unieke smaak van ovengerechten komen in een combimagnetron niet altijd volledig tot hun recht. Bent u een echte fijnproever? Dan adviseren we voor een losse oven te gaan. Houdt u van gewoon lekker eten én gemak dan is een combimagnetron perfect voor u!

Alle blogs

Keukens uit voorraad*
Maak kennis met ons team
-->