Bezoek alléén op afspraak: 058-2542225
Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

Direct kokend water uit de kraan? Neem een Quooker!

Wilt u altijd kokend water bij de hand hebben? Overweeg dan de aanschaf van een Quooker. Met een Quooker komt er kokend water uit uw kraan. U heeft geen waterkoker meer nodig en u hoeft ook niet meer te wachten totdat het water voor uw pasta of rijst kookt.

Verschillende soorten Quooker-kranen

Er zijn verschillende soorten Quooker-kranen. Zo kunt u kiezen voor een alles-in-één kraan: de Fusion. Hierbij worden de kokendwaterkaan én de mengkraan gecombineerd in één kraan. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een aparte kokendwaterkraan, waarbij de mengkraan en de kokendwaterkraan worden uitgevoerd in hetzelfde design: de Twintaps. Heeft u al een mengkraan waar u gehecht aan bent wilt u een Quooker erbij? De Quooker kranen zijn ook los verkrijgbaar.  

Zuinig en energiebesparend

Een Quooker is zuinig en energiebesparend. De kokendwaterkraan verbruikt maar 5 cent per dag en heeft daarvoor de hele dag door kokend water voor u klaar.  Daarnaast gebruikt u met een Quooker alleen de hoeveelheid kokend water die u daadwerkelijk nodig heeft.  Als u kiest voor de COMBI-reservoir kunt u extra energie besparen. Het water loopt dan niet meer via een lange warmwaterleiding naar uw keuken, maar komt rechtstreeks uit het reservoir in uw keukenkastje.

Veilige kokendwaterkraan

Elke Quooker heeft een kindveilige druk-draai bedieningsknop. Daardoor kunnen kinderen niet per ongeluk de Quooker aanzetten. Daarnaast is de kraanuitloop dubbelwandig. De kraan wordt dus niet te heet om vast te pakken. Mocht u toch per ongeluk uw hand onder de kraan houden, dan loopt u geen brandwonden op. De waterstraal bestaat namelijk uit vele waterdruppeltjes in plaats van een massieve waterstraal.

Voordelen van een Quooker

  • Een Quooker heeft dus veel voordelen:
  • Altijd kokend water bij de hand
  • Zuinig en energiebesparend
  • Een kindveilige bedieningsknop
  • In verschillende versies en design verkrijgbaar
  • Geen waterkoker meer nodig, uw keukenblad is dus een stuk leger.
Heeft u vragen over een Quooker of wilt u er een aanschaffen? Kom dan langs in de showroom of neem contact met ons op.

Alle blogs

SHOWROOM UITVERKOOP*
Maak kennis met ons team
-->