Bezoek alléén op afspraak: 058-2542225
Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum
Logo Keukencentrum Marssum

De leukste keukengadgets

Keukengadgets zijn er in alle soorten en maten. Niet elke keukengadget is even functioneel of noodzakelijk, maar grappig zijn ze vaak wel. We hebben de leukste gadgets voor u op een rijtje gezet!

De ei-splitter

Gaat het splitsen van eieren bij u ook zo vaak verkeerd? Met de “Handheld egg cracker and seperator” gaat dat vanaf nu nooit meer fout. Deze gadget breekt niet alleen uw ei, met het bonusopzetstukje wordt het eiwit van het eigeel gesplitst. Onmisbaar in uw keuken!
http://www.amazon.com/8122-EZCracker-Handheld-Cracker-Separator/dp/B0035XHY08

Hardgekookte ei-mallen

Bent u ook zo uitgekeken op de standaard ovalen vorm van eieren? Geen nood! Vanaf nu kunt u eieren koken in de vorm van vissen en auto’s. U kookt uw eieren zoals u gewend bent. Vervolgens pelt u het ei en stopt u het in de ei-mal. Vervolgens legt u de mal 10 minuten in koud water en u herkent uw ei niet meer terug. https://www.amazon.com/Kotobuki-Plastic-Egg-Mold-Fish/dp/B002TZ04JG/

Eivormringen

Houdt u niet zo van de gekookte eieren, maar ontbijt u vaak met gebakken eieren? Ook dat kan vanaf nu een stukje creatiever. Met deze eivormringengadget bakt u uw eieren vanaf nu in alle vormen en maten. De vormen kunnen overigens ook gebruikt worden voor het bakken van bijvoorbeeld pannenkoeken.
https://www.amazon.com/Eshop99-Stainless-Creative-Breakfast-Five-Pointed/dp/B01D4FZ72S/

Watermeloensnijder

Eet u vaak watermeloen? Dan mag de watermeloensnijder niet in uw keuken ontbreken! Hiermee snijdt u het vruchtvlees eenvoudig in dunne plakken, waarna de plakken er eenvoudig uitgeschept kunnen worden. https://www.amazon.com/Mibia-Watermelon-Multi-Purpose-Stainless-Dishwasher/dp/B01CKDY5T6/

Bakvorm voor 8 stukken losse taart

Houdt u ook zo van taart? Wij wel! Wilt u elke taartpunt nét iets anders er uit laten zien? Of vindt u het altijd zo’n zonde om uw taart aan te snijden? In deze bakvorm is ruimte voor 8 losse stukken taart. U hoeft daarmee dus nooit meer een taart aan te snijden.  U kunt er natuurlijk ook in één keer 8 verschillende soorten taart mee maken. Dat kan ook.
https://www.amazon.com/Lekue-Cavity-Portion-Model-0216008R01M017/dp/B008F4Z2ZQ

Quooker

Als laatste een keukengadget die vooral heel handig is: Een Quooker. Hiermee heeft u altijd kokend water bij de hand. U hoeft dus nooit meer te wachten totdat het water voor uw pasta of rijst kookt. Er zijn verschillende soorten Quookers. Er is dus altijd wel ééntje die bij uw keuken past.

Alle blogs

SHOWROOM UITVERKOOP*
Maak kennis met ons team
-->