Bekijk hier uw keuken in 3D
(Voor een demo, login met demo / demo)
 
 
Logo Keukencentrum Marssum

Eigen merk

Ons eigen keukenmerk: Fijnproevers XL

Met ons eigen keuken merk bieden wij een zeer hoge kwaliteit in combinatie met een betaalbare prijs!
Onze zoektocht naar een "eigen fabriek" in Duitsland is beloond, we kunnen met trots zeggen dat wij een keukenfabriek hebben gevonden alwaar wij met een hoge mate van flexibiliteit kunnen samenwerken. Deze keukenfabriek is midden in het Duitse keukenmeubel gebied gevestigd, en produceert precies de keuken die u zoekt. Dit product verkopen wij -exclusief- onder het label: Fijnproevers XL.
 

De mens is de maatstaf voor een uitgekiend keukensysteem 

Wij bieden u keukens met een modern hoogtesysteem dicht bij huis in Friesland. Mooie keukens, met extra hoogte zorgt voor een ontspannen en ergonomische werksfeer. Keuken ontwerp met Fijnproevers XL kunnen wij aanpassen aan uw persoonlijke omstandigheden. Wij hebben oplossingen gezocht en antwoorden gevonden voor elk keuken probleem.
 

Aanpassen 

Fijnproevers XL is een keuken, die zich helemaal aanpast aan de behoeftes van zijn gebruiker. Afgestemd op ergonomie, voorkeuren en gebruikersprofiel. Een moderne keuken, design keuken, landelijke keuken, tijdloze keuken, die zich aan de gebruiker aanpast en niet omgekeerd. Compromissen zijn sinds de komst van Fijnproevers XL, niet meer van deze tijd.
 

Voordelen Fijnproevers XL

De verschillende componenten van dit systeem kunnen flexibel met elkaar worden gecombineerd, waardoor een speels, dynamisch uiterlijk mogelijk is. Ergonomisch, esthetisch en door de uitzonderlijke mogelijkheden binnen de maatvoering kan er extra veel opbergruimte tot 30% worden gecreëerd. Met Fijnproevers XL bezit u een kwalitatief hoogwaardige keuken, waarvan de prijs niet in vergelijking staat met de aangeboden mogelijkheden.
26% korting op apparatuur